INCALZIRE IN PARDOSEALA

Sistemul de incalzire in pardoseala poate fi folosit ca sursa unica sau suplimentara de incalzire. Acesta este proiectat in asa fel incat sa acopere toate pierderile de caldura si sa ofere confortul necesar.

Componentele sistemului de incalzire in pardoseala sunt cablul incalzitor, termostat de perete sau tablou dotat cu senzori, banda de fixare si tablou comanda.

Alimentarea se va realiza la 220V. Cablul incalzitor este alimentat de un circuit independent monofazic cu sectiuni ale conductorilor similari cu a unui circuit de priza.

Comanda :
Sistemul permite o comanda automatizata prin intermediul senzorilor de aer sau prin pardoseala, cu ajutorul termostatelor de tablou sau perete. Cand se modifica temperatura cu 1 grad sub/peste fata de temperatura prestabilita, acestea pornesc/opresc alimentarea cablurilor incalzitoare.

Sistemul inregistreaza o economie a consumului de energie de 10-20 %, fata de alte sisteme. Acest lucru este posibil datorita distributiei caldurii din pardoseala si controlului termic, cu ajutorul termostatului.

Montarea : Sistemul este foarte simplu de montat, putand fi ingropat in grosimea sapei de pardoseala de cel mult 4 cm. acest sistem se poate monta sub orice fel de pardoseala.

Garantie : Garantia oferite de societatea noastra pentru acest tip de sisteme, este de 10 ani de la data punerii in functiune. Reprezentantii firmei noastra va vor inmana certificatele aferente.

Durata de viata : Durata de viata a sistemelor de incalzire in pardoseala este egala cu durata de viata a cladirii in care sunt montate.

Sistemele sunt utilizate in cladiri de locuinte, cladiri administrative, piscine, monumente ( biserici ), sali de sport etc.

 

 


                  banner economic
Nou proiect rezidetial www.bestresidence.ro.

Noi produse DEVI vor completa in curand actuala gama.

Oferta Promotionala
reducere de 15% pana la 1 septembrie.

Produsele DEVI
- cea mai buna calitate de pe piata
Contact
SC AMASS Integral Solution SRL Ploiesti, judetul Prahova, str. Grigore Tocilescu nr.2

office@incalzire-in-pardoseala.com

Newsletter
Introduceti adresa dumneavoastra de e-mail pentru a primi cele mai noi informati.

>>Inscriere Newsletter

DEVI


INCALZIRE CONDUCTE PROTECTIE LA INGHET PROTEJAREA MONUMENTELOR PATURI CALDE IN ZOOTEHNIE INCALZIRE TERENURI SPORTIVE

 

 

© 2006/07 FloorConfort
Webdesign: DezibelMedia Webhosting: Webhotel


Acest site a fost optimizat pentru keyword-urile: incalzire, incalzire pardoseala, sisteme incalzire, pardoseli, pardoseli calde,
zootehnie, instalatii incalzire, devi, instalatii termice, termostate, protectie inghet, rampe garaj, depozite frigorifice, floor heating, incalzire, incalzire in pardoseala
pentru Google , cel mai puternic motor de cautare web.

incalzire in pardoseala - incalzire pardoseala - incalzire prin pardoseala

www.cere.ro
Best-top Romania : Lista de top globala
Jocuri gratuite - Roportal
jocuri
 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
Magazine virtuale